Belépés

+36 30 495 5112 Élő segítségnyújtás az oldal alján!

Bivalyerős egybegépet dob piacra HP

4K kijelzőt, GeForce videokártyát, és vezeték nélküli telefontöltőt is kapott.

Az all-in-one formatervű asztali számítógépekre ritkán jellemző, hogy mentesek volnának a kompromisszumoktól, azonban a komoly számítási igényű munkára, vagy éppen játékra egybegépet keresőknek is szoktak választási lehetőségeik lenni.A HP most bejelentette az efféle megkötésektől mentes gépek táborát gazdagító Envy 32 AiO családját. A termék 31,5 hüvelykes és 3840×2160 pixeles kijelzőt kapott, három oldalt szinte káva nélkül, az IPS panelje ráadásul támogatja a HDR 600 szabványt is. A kijelző profi grafikai munkára is megfelehet, a DCI-P3 színtér 98 százalékát fedi le megjeleníthető színtartománya, azaz

nagyon jó a színhűsége.

A teljesítményre rátérve az all-in-one akár Intel Core i9 processzorral, 32 GB memóriával, 1 terabájtos SSD-vel, továbbá NVIDIA GeForce RTX 2080 Max-Q dedikált videokártyával is kérhető. Nem világos, hogy a csúcsmodellje mennyibe fog kerülni, csak annyi biztos, hogy a legolcsóbb konfiguráció 1600 dollárnál fog kezdődni, ezért cserébe a vevők elvileg Intel Core i5-9400 processzort, 16 GB memóriát, 256 GB-os SSD-t, 1 TB-os merevlemezt, továbbá NVIDIA GeForce GTX 1650 (4GB GDDR) videovezérlőt kapnak.Az egybegép további érdekessége, hogy került a talpába egy Wireless Qi vezeték nélküli töltő a telefonokhoz vagy fejhallgatókhoz hasonló eszközök könnyű töltése érdekében.

A töltő akkor is működik, ha ki van kapcsolva a PC.

Végül nagyon hasznos, hogy monitorként is használható a HP számítógépe, a HDMI bemenetén keresztül például játékkonzol vagy beltéri egység csatlakoztatható hozzá.

Forrás:https://www.origo.hu/

Belépés or Regisztráció